Manage Your Clinic - Máté Zoltán

Üzletvezetés a fogászatban

Rólam

“Grant me the serenity the accept the things I cannot change, the courage the things I can, and the wisdom to know the difference”

rolam4  cropped-fr2-221.jpg  rolam1

lhglg   hll#család                            #hivatás                              #sport

Máté Zoltán vagyok, egy Dél-Londonban található, fogszabályzó specialista rendelő (Premier Orthodontics) Practice and Business Development Managere. Londonban élek, 31 éves vagyok és nőtlen, ezek a legfontosabb hivatalos információk..:)

Kulcsszavaim a család, sport, barátok, fogászat, utazás, étel-ital. Legfontosabbak a körülöttem lévő emberek, a családom (akik már jó 2,5 éve sajnos kicsit messze vannak tőlem), a barátaim. Imádom a sportokat nézni és űzni is és jó pár éve már elmondhatom, hogy a munkám a hobbim is, ezért hoztam létre ezt a blogot, leginkább magam szórakoztatására.

anyu-selfie apu-selfie eszter-selfie

Selfiek a családdal:)

Magamat egy kalandvágyó, de ugyanakkor sikerorientált embernek írnám le, akinek legfőbb célja az életben, hogy a lehetőségekhez mérten a legtöbb dolgot megtapasztalja, abból tanuljon, fejlődjön és előrelépjen mint ember. Klasszikus a mondás: önmagunkat megismerni egy élet is kevés lehet. Ezzel egyetértek, és úgy gondolom, hogy minden nap egy lehetőség, hogy a világ egy új dolgot mutasson meg nekünk, amivel mi magunkat is jobban megismerjük.

Borzasztó érdekesnek találom a fogászat és a üzleti gondolkodás fúzióját, amely első nekifutásra nem egy egyszerű dolog, de ha sikeresen megvalósul, robbanásszerűen növekszik a rendelő, a páciens örül, a fogorvos pedig csak kezel. Win-win. Az Egyesült Királyságban az üzleti gondolkodás mélyen beleivódott az évszázadok alatt az emberekbe, függetlenül attól, hogy milyen területen dolgoznak. Egy brit rendelőben az üzleti felfogás nem ördögtől való, és mindenki tudatosan dolgozik ezen a részén is a projektnek. Ennek tapasztalatait szeretném megosztani ezzel a bloggal.

fr2-33

Korábbi kolléganőmmel, Ágival a Forest & Ray rendelőben.

Ahogy fent is említettem imádom a sportokat, sokáig profi labdarúgó akartam lenni. Azt hiszem ez a projekt már elúszott, bár azért részsikereim voltak:) Egyszeres Megyei Első Osztályú bajnok vagyok, és egy FA Kupa mérkőzésem is van. Angliában a Colney Heath (8-ad osztály) csapatával szerepeltem az egyik előselejtező körben. Nem tudom pontosan hány közé jutásért játszottunk, de talán nem a Manchester United lett volna a következő ellenfél..:)

Az egyetem alatt eltöltöttem egy nyarat Krétán, ahol (Chamaki-ként kerestem a kenyerem), illetve egy évig Rómában is éltem, tanultam, dolgoztam. Imádom a különböző kultúrák konyháit kipróbálni, városokat meglátogatni, utazni és a helyiek segítségével felfedezni a turisták elől elrejtett szépségeket.

Remélem, élvezni fogod a blogomat:)

Máté Zoltán

04.01.2017, London

%d blogger ezt szereti: